Piirin ja Liiton tapahtumat

7.-9.9. Piirin suunnitteluviikonloppu Kukonnotkossa.
Tervetuloa mukaan suunnittelemaan Uudenmaan Nuorten Kotkien tulevia tapahtumia ja koulutuksia! Tapahtuma on maksuton ja tarkoitettu kaikille Uudenmaan alueen kotkatoimijoille.
Ilmoittautumiset 27.8 mennessä

22.-23.9. KKT Kukonnotkossa.
Tänä vuonna KKT onkin luontoseikkailu! Jokainen ryhmä saa valita oman reittinsä, joko viitoitettu reitti tai vapaa suunnistus, ryhmässä voi olla monen ikäistä osallistujaa, kuitenkin kolme henkeä.
Lue lisää liitteenä olevasta mainoksesta.
Ilmoittautumiset 31.8. mennessä
Korson osaston hinta 40€.

5.-7.10. Nuorisokongressi Anjalassa.
Nuorisokongressi on nuorten valtakunnallinen koulutustapahtuma alle 18-vuotiaille.
Syksyn 2018 Nuorisokongressissa perehdytään siihen, kuinka ja missä voi vaikuttaa. Teemana on ”Ihan ite tein”.
Korson jäsenille hinta 40 euroa sisältää koulutuksen, ruokailut ja kuljetukset.
Ilmoittautumiset 14.9. mennessä

2.-4.11. Piirin vertsukurssi Kukonnotkossa.
Korson syksyn vertsukurssi! Tervetuloa mukaan Uudenmaan Nuorten Kotkien vertaisohjaaja eli vertsukurssille. Kurssilla opetellaan ohjaajana olemisen taitoja yhdessä Kotkakavereiden kanssa. Tapahtumahinta 40 euroa, sisältää ruokailut ja matkat sekä tietysti huippuohjelman!
Ilmoittautumiset 22.10. mennessä

10.11. NK75v-juhlaseminaari Helsingissä.
Juhlavuoden kunniaksi nuoret kotkat järjestävät lapsipolitiikkaan keskittyvän seminaarin. Asiapitoisen päivän jälkeen luvassa myös iltamat. Tarkempaa tietoa paikasta ja hinnoista tulee lähempänä tapahtumaa.

Ilmoittautumiset:
Uudenmaan ja Espoon Nuoret Kotkat
Pirjo Tirronen
uusimaa(at)nuoretkotkat.fi

Korson Nuoret Kotkat

Tältä sivulta löydät tietoa Korson Nuorten Kotkien omista tapahtumista ja retkistä, sekä osaston hintatietotoja Aluejärjestön, Piirin ja Kotkaliiton tapahtumiin.

Osaston omat tapahtumat

5.-7.10. Isälapsiviikonloppu Kukonnotkossa
Viikonloppu, jossa isät pääsevät viettämään yhteistä aikaa lastensa kanssa sekä jakamaan vanhemmuuden kokemuksia ja ajatuksia aikuisten kesken.
Ohjelmavastuu on isillä, jokainen hoitaa itse kulkemisen.
Viikonlopun hinta alle 18v 15€ ja aikuiset 25€, ei jäsenet +10€.
Ilmoittautuminen Petri Jousalle 26.9. mennessä mieluiten tekstiviestillä p. 050 3205561.

24.11. Talvisirkus Rakkaus klo 13 Kaapelitehtaan pannuhallissa.
Talvisirkuksessa rakastutaan päätä pahkaa, hukutaan kyynelten mereen ja Cupidon nuolet osuvat… mutta kehen? Klovneriaa, jongleerausta, tanssia ja taikuutta, rakkauden akrobatiaa!
Talvisirkus Rakkaus kattaa romanttisen illallisen, josta ei yllätyksiä puutu.
Osaston hinta aikuiset 15€ ja lapset 10€.
Ilmoittautumiset 12.10. mennessä Pirjo Tirroselle uusimaa@nuoretkotkat.fi tai 040 7768815.

29.11. Kettu ja tonttu-esitys klo 18 Lumossa.
Jouluinen sirkusesitys, mikä perustuu runoon nälkäisestä ketusta jota tonttu rientää auttamaan.
Liput jäsenille 5€.
Ilmoittautumiset 2.11. mennessä Tiina Heleniukselle p. iltaisin 040 7167132 tai helenius.tiina@kolumbus.fi.

1.12. Piparkakkumökit klo 10 Inkun ideapajassa.
Koristellaan ja kasataan yhdessä piparkakkumökit jouluksi!
Ilmoittautumiset suoraan Inkun Ideapajaan 15.11. mennessä p. 09 8721025. Osaston hinta 6€/mökki.

Haluatko liittyä Korson Nuorten Kotkien jäseneksi

Osaston jäsenmaksu / kalenterivuosi
Jäsen 10 €      Perhe 30 €

osaston tilinumero
FI09 1221 3007 2003 68

Otathan yhteyttä myös jäsenasiain hoitajaan!
Hannele Autio gsm 050 376 6924  / autio.hannele@gmail.com

Aluejärjestön tapahtumat

15.-16.9. Nuorten viikonloppu Tallinnassa.
Viikonloppu on suunnattu 13-17-vuotiaille nuorille, sekä niille nuorille jotka aloittavat vetsukoulutuksen tämän syksyn aikana.
Ohjelmassa mm. Kokemushuone ja Tallinnan legendat.
Tapahtuman tarkotuksena on ryhmäyttää nuoret, tukea itsenäistä ajattelua, itsenäistymistä, sekäantaa mahdollisuus selviytyä vieraassa maasa ilman omaa vanhempaa turvallisissa olosuhteissa ohjaajan tuen ja valvonnan avulla.
Matkanhintaan sisältyy:
Laivamatkat, sekä buffet aamiainen ja - päivällinen laivamatkoilla.
Hotelliyöpyminen aamiasella
Kaikkiohjelma mitä matkalla on järjestetty.
Illallinen lauantaina (ruokajuomt itse) ja "mäkkisafka" sunnuntaina.
Matkan hinta on 160 €.

15.-19.10. Aluejärjestön syysleiri Kukonnotkossa.
Koululaisten syyslomalla järjestettävä leiri kouluikäisille, 1-9-luokkalaisille.
Leirin ohjelma perustuu yhdessätekemiseen, ulkoiluun, peleihin, leikkeihin ja kädentaitoihin. Jokainen osallistuja pääsee vaikuttamaan ohjelman tekemiseen.
Leirin hinta Korson osaston jäsenille on 115 €.

26.10. Sirkus Finlandia.
Lokakuun viimeisenä perjantaina klo 18:30 alkaa rumpujen pärinä ja jännitys tiivistyy. Pääsemme nauttimaan huikeista sirkusnumeroista taitavien esiityjin suorittamina.
Tule mukaan haltioitumaan.
Paikoja on rajoitetusti ja mukaan pääsee ilmoittautumisjärjestyksessä.
Retken hinta osaston jäsenille on 21€.

30.11.-2.12. Vertsukurssi, Kukonnotko
Kukonnotkossa on kaksi kurssia yhtäaikaa,
1-kurssi on suunnattu vertsuksi haluaville nuorille, uusille tulokkaille.
2-kurssi on suunnattu jo vertsutoiminnassa mukana oleville nuorille.
Sinun tulee täyttää tänä vuonna vähintään 13-vuotta jotta pääset mukaan koulutukseen.

Koulutuksen hinta on 85 € osallistuja (Osaston tuki selviää myöhemmin).
Sisältäen kaiken kokoontumispaikalta kokoontumispaikalle (kokoontumispaikka on Tikkurilassa)

Ilmoittaudu viimeistään 10.11. mennessä

Vantaan Nuoret Kotkat
vantaa@nuoretkotkat.fi 040 513 4996

Sähly

Sähly tiistaisin koko kevään ajan klo 17-18 Nikinmäen koululla

Tervetuloa mukaan pelaamaan sählyä.
Peli sopii yli 10-vuotiaille.  Pelaamme koko kevätkauden.
Lisätietoja Eeva Suonpäältä iltaisin numerosta 040 5846291.